Presentació

Sóc en Pol Aumedes Morell. Nescut a Barcelona el 1978. Actualment visc a Granollers.

Tothom que hem coneix una mica sempre hem pregunta:

  • algú– i ara Pol que estàs fent?
  • pol– hum… doncs…

No sé mai per on començar a respondre…. projectes musicals, feines al taller, actuacions de clown, espectacles infantils…
Realment  la meva activitat és del tot polifacèticica: Músic, Clown, Actor i Artista Plàstic.
Ha arribat un moment que aquestes facetes creatives es mescles unes amb altes, no saps on comença una i acaba l’altre i de cop començen a sortir coses molt interessant. Música i clown, teatre i música, arts plàstiques i clown i música… les opcions son molt diverses i totes son compatible. Unes acomplementen a les altres i totes sumen.

  • algú– i com has arribat fins aquí ?
  • pol– doncs des de fa molts anys treballo al taller sarandaca, un negoci familiar on fem gegants, dracs, nans i elements escenogràfics, des de ben petit he estat envoltat d’aquests elements i tot l’imaginari festiu i musical que els envolta. A l’epoca universitaria vaig llicenciarme en Belles Arts per complementar al meva formació escultòrica. Alla vaig apendre a viure i creixer. Més endavant vaig començar a empaparme de la música tradicional que envolta tot aquest mon de figures. Vaig començar a tocar la gralla, la tarota i l’acordió diatònic i amb la necessitat d’apendre el llenguatge que envola aquest mon vaig començar la meva formació musical en diversos centres, i encara continuo, ara estudiant l’acordió diatònic a l’esmuc.
  • algú – aha…
  • pol – dalt dels escenaris, amb els diversos grups que vaig anar creant, vaig veure-hi un espai  molt agradable on hem sentia a gust. També vaig començar a tocar amb grups de teatre al carrer on el contacte amb el públic i el moviment era important,  hem divertia molt !!  Pero notava que hem mancaven eines per dominar aquests espais escènics. Va ser llavors que vaig fer un passet més i vaig decidir començar a estudia teatre i clown.
  • algú– mmhm… al cap i a la fi és una evolució lògica …
  • pol– si… no sé cap a on hem portarà! Però això fa que sigui encara més interessant !!
  • algú – bé Pol, m’en vaig que faig tard al dentista ! fins aviat !
  • pol–  adeu Antoniu, la pròxima vegada que ens veiem no dubtis a preguntar-me que estic fent?, crec que podré donar-te l’adreça del blog on ho explico!!!

Benvinguts al meu Blog!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s